ДЖЕЙМС ХЕТФИЙЛД - вълкът от Metallica

ДЖЕЙМС ХЕТФИЙЛД - вълкът от Metallica

автор: Марк Еглинтън

Купи Описание

Описание

Майкъл Джексън – Конспирацията

Цена: 23.99 лв.

Майкъл Джексън – Конспирацията

автор: Афродайт Джоунс
ISBN: 978-954-92327-5-2
формат: 152мм x 253мм
страници: 304
корица: Мека

Бестселър на Amazon


Тази книга разкрива истината за това, което се случи в съдебната зала и извън нея, по време на най-сензационния криминален процес през 2005 г.

Той беше поп иконата, която медиите обичаха да мразят. Невероятно богат, безпорно ексцентричен и един от най-известните личности в света, Майкъл Джексън беше в незавидното положение на „мишена” на непрекъсното публично унижение. Медиите се присмиваха на неговата кожа, черти, сексуалност и начин на живот...

Афродайт Джоунс, която е световно признат познавач на криминалния разказ, осъжда медиите, заради тяхното увековечаване на омразните слухове и клевети срещу звездата, както и за фокусирането върху мръсни подробности и отразяване единствено и само на най-жалките обвинения вместо, истинските факти за Майкъл Джексън по време на неговия съдебен процес. Новинарските репортажи караха хората да повярват, че Джексън е един „перверзен човек, сексуален хищник”, който съблазнява невинни деца в своя скандален „Невърленд”. Всичко това беше опровергано, те грешаха! В тяхната „надпревара на високи рейтинги” и печалбата на пари, медиите пропуснаха най-важното – истината!

Джоунс използва действителните съдебни стенограми и множество снимки, като допълнение към нейното разследване, доказващо правдивостта зад безбройните пикантни и сластолюбиви заглавия на пресата. Нямаше никакви доказателства, представени в съдебната зала, за греховните деяния и престъпления, които Майкъл беше „извършил”. Обявен за невинен по всички четеринадесет обвинения, Кралят на попа беше един свободен човек.

Афродайт Джоунс имаше прозрението и куража да признае нейната собствена неосъзната вина, участвайки в тази безумна обстановка на шокиращи свидетелски показания, дълбока драма и безбройните знаменитости, свързани с процеса „Хората срещу Майкъл Джексън”. С тази книга, авторката компенсира не само с подробния си и точен разказ и анализ на целия съдебен процес, но и предявява обвинение срещу медиите, зaради конспиративността да изопачават, лишавайки от човешки качества и унищожавайки Краля на попа. Джоунс доказва убедително, че делото срещу Джаксън не е нищо повече, освен медийна измислица и платен скандал. Тя прави пламенен зов към обществеността, да помисли критично над всички факти, както и подлагайки на съмнение почтеността и търсенето на истината в „новините” на медиите.

Криминален репортер и автор на бестселъри, Афродайт Джоунс взима участие в много важни съдебни процеси на О. Джей Симпсън, Коби Браянт, Скот Питърсън, Майкъл Джексън, Робърт Блейк и много други. Като световно признат специалист в криминалния разказ, Джоунс има стотици телевизионни, радио участия и репортажи.